Jämförelse av smarta säkerhetskameror för hemmet 2023

Smart home säkerhetskameror blir allt mer populära eftersom de ger dig möjlighet att övervaka ditt hem även när du inte är där. Det finns många olika typer av säkerhetskameror på marknaden och det kan vara svårt att välja rätt. I den här artikeln kommer vi att jämföra fem olika smarta hem säkerhetskameror på marknaden år 2023.

1. Ring Stick Up Cam

Ring Stick Up Cam är en mångsidig och prisvärd lösning för dina smarta hem säkerhetsbehov. Den har rörelsesensor, infrarött nattseende, tvåvägsljud och möjlighet till livestreaming av video. Den är också enkel att installera och ansluta till ditt befintliga Wi-Fi-nätverk. Ring Stick Up Cam är också kompatibel med Amazon Alexa och Google Assistant.

2. Nest Cam IQ

Nest Cam IQ är en avancerad säkerhetskamera med avancerade funktioner. Den har ansiktsigenkänning så den kan skilja mellan människor och djur, och kan skicka personliga varningar när det behövs. Den har också en 4K-sensor och HDR som ger skarpare bilder och bättre färgåtergivning. Nest Cam IQ har också tvåvägsljud och möjlighet till livestreaming av video.

3. Arlo Ultra

Arlo Ultra är en trådlös säkerhetskamera med en 4K-sensor och HDR. Den har också en inbyggd strålkastare som kan tändas automatiskt när rörelse upptäcks. Arlo Ultra har också en synvinkel på 180 grader och färgat nattseende. Den är också kompatibel med Amazon Alexa och Google Assistant.

4. Logitech Circle 2

Logitech Circle 2 är en mångsidig säkerhetskamera som kan användas både inomhus och utomhus. Den har en vidvinkelobjektiv med en synvinkel på 180 grader och möjlighet till nattseende. Logitech Circle 2 är också vattentät och tål extrema temperaturer. Den är också kompatibel med Amazon Alexa och Google Assistant.

5. Wyze Cam Pan

Wyze Cam Pan är ett prisvärt alternativ som ger möjlighet till panorering och tiltning så att du kan rotera kameran för att få en bättre överblick över ditt hem. Den har också en rörelsesensor och möjlighet till nattseende. Wyze Cam Pan är också enkel att installera och ansluta till ditt befintliga Wi-Fi-nätverk.

Jämförelse

Ring Stick Up Cam Nest Cam IQ Arlo Ultra Logitech Circle 2 Wyze Cam Pan
Pris 1 299 kr 2 499 kr 3 999 kr 1 799 kr 499 kr
Rörelsesensor Ja Ja Ja Ja Ja
Nattseende Ja (infrarött) Ja (infrarött) Ja (färg) Ja Ja
Tvåvägsljud Ja Ja Ja Ja Ja
Livestreaming av video Ja Ja Ja Ja Ja
Ansiktsigenkänning Nej Ja Nej Nej Nej
4K-sensor Nej Ja Ja Nej Nej
Inbyggd strålkastare Nej Nej Ja Nej Nej
Synvinkel 130 grader 130 grader 180 grader 180 grader 120 grader
Inomhus/utomhus Inomhus/utomhus Inomhus Inomhus/utomhus Inomhus/utomhus Inomhus
Vattentät Nej Nej Ja Ja Nej
Temperaturtålig Nej Nej Ja Ja Nej
Kompatibel med Amazon Alexa och Google Assistant Ja Ja Ja Ja Ja

Slutsats

Det finns många olika faktorer att överväga när du väljer rätt smart home säkerhetskamera för ditt hem. Om du letar efter en mångsidig och prisvärd lösning kan Ring Stick Up Cam vara ett bra val. Om du vill ha mer avancerade funktioner som ansiktsigenkänning och en 4K-sensor kan Nest Cam IQ eller Arlo Ultra vara bättre val. Om du behöver en säkerhetskamera som kan användas både inomhus och utomhus är Logitech Circle 2 ett bra val. Om du har en stram budget men fortfarande vill ha en säkerhetskamera kan Wyze Cam Pan vara ett bra val.

Oavsett dina behov finns det en smart home säkerhetskamera som passar dig. Genom att överväga dina behov och jämföra olika produkter kan du göra det bästa valet för ditt hem.

* Vi kan få ersättning från vissa av de företag vars produkter visas på den här webbplatsen. Som ett resultat får vi betalning när du köper en produkt med hjälp av länkarna på denna webbplats. Denna webbplats ägs och drivs av samma företag som har ägarintresse i vissa produkter som visas på denna webbplats. Denna ersättning och vårt ägarintresse kan påverka hur och var produkterna visas på webbplatsen, inklusive i vilken ordning de visas i. Denna webbplats inkluderar inte och betygsätter inte alla produkter i varje kategori. Du kan läsa mer om vår annonsörrelation här